Hvordan strikker rundstrikkemaskinen lue lue?

Følgende materialer og verktøy kreves for prosessen med å lage dobbel jersey ribbet lue:

Materialer:

1. garn: velg det garnet som passer til luen, det anbefales å velge bomulls- eller ullgarn for å beholde formen på luen.

2. Nål: størrelsen på nålen i henhold til tykkelsen på garnet du skal velge.

3. etikett eller markør: brukes til å skille innsiden og utsiden av hatten.

Verktøy:

1. broderinåler: brukes til å brodere, dekorere eller forsterke hatten.

2. hatteform: brukes til å forme hatten.Hvis du ikke har form, kan du bruke en rund gjenstand av riktig størrelse som en tallerken eller bolle.3.

3. Saks: for klipping av garnet og trimming av trådendene.

Her er trinnene for å lage en dobbeltsidig ribbet lue:

1. Beregn hvor mye garn du trenger basert på størrelsen på luen du ønsker og størrelsen på hodet ditt.

2. Bruk én farge garn for å begynne å lage den ene siden av hatten.Velg et enkelt strikke- eller heklemønster for å fullføre luen, for eksempel en enkel flat strikk eller et ensidig vevmønster.

3. Når du er ferdig med å strikke den ene siden, klipp av garnet, og la det være igjen en liten del for påfølgende sying av sidene på luen.

4. Gjenta trinn 2 og 3, bruk en annen farge garn til den andre siden av hatten.

5. Rett inn kantene på de to sidene av hatten og sy dem sammen med en broderinål.Pass på at stingene stemmer overens med fargen på hatten.

6. Når sømmen er fullført, klipp av endene på trådene og bruk en broderinål til å feste en merkelapp eller logo på den ene siden for å skille mellom innsiden og utsiden av hatten.

Prosessen med å lage en dobbel jersey ribbet lue krever noen grunnleggende strikke- eller hekleferdigheter, hvis du er nybegynner kan du se strikke- eller hekleveiledningen for å lære teknikkene og mønstrene


Innleggstid: 25. juni 2023