Hvordan bestemme prosessposisjonen til setningsplatetrekanten for en ensidig maskin? Hvilken innvirkning har endring av prosessposisjonen på stoffet?

Mestring av sinkerplate kamposisjonering i ensidige strikkemaskiner for forbedret stoffkvalitet

Oppdag kunsten å bestemme den ideelle synkeplatens kamposisjon isingle jersey strikkemaskinerog forstå dens innvirkning på stoffproduksjonen. Lær hvordan du kan optimalisere strikkeprosessen for overlegne resultater.

Oppnå den perfekte stoffkvaliteten isingle jersey strikkemaskinerhengsler på den nøyaktige plasseringen av synkeplatekammen. Denne veiledningen utforsker vanskelighetene vedkamposisjonering og dens dype virkninger på strikkeprosessen.

Den avgjørende rollen til Sinker Plate Cam

Dekamdikterer bevegelsen til synkeplaten, som spiller en støttende rolle i løkkeoverføring og dannelse under strikking.

Cam Posisjonering og dens funksjonalitet

Synkeplatens kjeve fungerer som nålesporene på en dobbeltsidig maskin, og sikrer garnet for løkkedannelse og forhindrer at det gamle garnet slipper ut.

JusteringCam Stilling for Optimal Garnforvaltning

Justering avkamposisjon er avgjørende for å forhindre garnforstyrrelser og sikre jevn løsgjøring og dannelse av løkker.

Faktorer som påvirker kamposisjonen

CamKurvevariasjoner:Vanlige typer synkeplate kamkurver slagposisjonering.

Måleendringer:Målevariasjoner påvirker nåleavstanden og løkkens synkende buelengde, og påvirker garnets egnethet.

Stofftetthetspåvirkning:Endringer i tetthet gjenspeiler variasjoner i løkkelengden, som påvirker garnfrigjøring og strekkstyring.

Virkningen avCamPosisjonsjusteringer

Endrekamposisjoner kan påvirke garnets bane og spenning, og potensielt forårsake løkkeforvrengning eller ujevnt stoff.

Spesielle hensyn for spandex og spesialmaskiner

For spandex-stoffer kan det hende at standardplassering ikke er tilstrekkelig på grunn av garnets elastisitet, noe som krever justeringer for å forhindre at garnet snur seg.

Spesialmaskiner, som fleece- eller håndklestrikkemaskiner, kan kreve unike justeringsmetoder på grunn av deres distinkte løkkedannelsesprosesser.

Den ideelle synkeplatens kamposisjon er avgjørende for strikkekvalitet og effektivitet, og krever nøye bestemmelse basert på maskintykkelse, garnegenskaper og stofftetthet. Riktige justeringer sikrer at strikkeprosessene er optimalisert for overlegne stoffresultater.

Ikke la suboptimal kamplassering hindre stoffproduksjonen din. Kontakt oss i dag for å lære hvordan du finjusterer dinsingle jersey strikkemaskinfor eksepsjonell stoffkvalitet.

IMG_20190718_104657

Innleggstid: Sep-02-2024